nem hivatalos oldal

Új laptop töltő vásárlása

Laptop töltő

Egy új laptop általában 5-10 évig marad üzemképes. Azonban, ilyen sok idő alatt szinte biztos, hogy a hozzá tartozó kiegészítők elromlanak, hiszen ezek sokkal sérülékenyebbek. A laptop töltő gyakran esik le a földre, ezért időről időre gondoskodni kell a cseréjéről.

A hdplanet.hu weboldal nagyszerű lehetőséget biztosít erre. Innen többféle márka termékét is meg lehet rendelni. A kínálatban akad HP, Samsung, Lenovo, Asus, Acer és Sony laptop töltő is. A laptop töltő sok esetben utángyártott formában vehető meg az internetről.

Azonban pontosan olyan típust kell rendelni, ami megfelel az adott géphez, különben meghibásodás léphet fel. 12 hónapos garancia mellett lehetséges a vásárlás. 1-2 munkanapba telik a kiszállítás a rendelés leadását követően.

Ennek a díja attól függ, hogy pontosan hová kell kivinni a csomagot. A laptop töltő kiállja majd az idő próbáját, tehát érdemes megrendelni. Sok esetben ajándék gyanánt hálózati kábel is jár hozzá. A vásárlók minden szempontból meg lesznek elégedve a minőségével.