nem hivatalos oldal

Targonca vezetői tanfolyam választható gépcsoportokra

Könnyen tanulható a targonca vezetés

Könnyen tanulható a targonca vezetés

Targoncát vezetni egyszerűnek tűnhet külső szemmel, de aki még nem rendelkezik a megfelelő képesítéssel, könnyen akadályokba ütközhet ezzel kapcsolatban. Azonban a Transzport Studium jóvoltából, korrekt áron végezhető el a targonca vezetői tanfolyam, ami háromféle gépcsoportot foglal magába.

Ez a három pedig nem más, mint a vezetőüléses, vezetőállásos és a gyalogkíséretű targonca. Hogyha a targonca vezetői tanfolyamra jelentkező személy megfelel minden feltételnek, akkor a kijelölt időpontban kezdődhet is az ismeretek elsajátítása.

A feltételekkel kapcsolatban semmi bonyolultra nem kell gondolni. Az illetőnek rendelkeznie kell 8 általános iskolai végzettséggel, illetve az orvosi vizsgálat alapján a munkára alkalmasnak kell lennie.

A tanfolyamban van elméleti rész is, de inkább a gyakorlati részen van a hangsúly, mivel az oktatáson résztvevők így sajátíthatják el a targonca típusok kezelését. Fontos a pontos helyzetfelismerés és a targonca vezetői tanfolyam során megtanulhatják a bonyolultabb feladatok elvégzését is.