nem hivatalos oldal

Szórakozás

A sminktanácsadás Budapesten inspirációt ad

Sminktanácsadás Budapest

Minden hölgy szeretne úgy kinézni, mint a plakátokon mosolygó modellek. Ez az álom egyáltalán nem elérhetetlen, hiszen egy kis rafinériával bárkiből bombázó válhat. A sminktanácsadás Budapest városában tökéletes választás erre a célra.

A bőr-, a haj- és a szemszín figyelembe vételével történik a megfelelő termékek kiválasztása. Keszler Ágnes már nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, ezért a hölgyek elégedettek lesznek a munkájával. A színkendők segítségével egyszerűen kipróbálható, hogy melyik árnyalatok válnak előnyére valakinek.

Tovább

Patchwork divat a Svenopus oldalán

svenopus.hu

svenopus.hu

A Patchwork technika tulajdonképpen nem más, mint egy takaró készítési technika. A hobbi szinten történő kézimunkázás eredményeként született meg. Bárhol ki lehet próbálni a Patchwork technikát, legyen az varrás, horgolás, kötés. A svenopus.hu segít megismerkedni még közelebbről a Patchwork szépségeivel. Rövid időn belül nagyon szép és egyedi eredményeket tudunk vele elérni. Némi energia befektetésre van szükségünk ahhoz, hogy egy ilyen takaró elkészüljön.
Tovább

A világ csodái és egyéb érdekességek

Világ csodái

Világ csodái

A kutyulva.hu főleg azok számára ajánlott, akiknek fontos, hogy minden napban találjanak valamit, ami mosolyt csal az arcukra. Az oldalunkon található tartalmak kategóriája széles. A vicces állatoktól kezdve, a cuki babákig vagy a húsevő növényeken át a világ csodái témakörén keresztül, bármit meg lehet találni, ami érdekes, de ugyanakkor szórakoztató is.

Ha szeretne néhány percet arra szánni, hogy megismerje a mai világ csodáit, vagy csak egyszerűen az állatos videóhoz van kedve, akkor kattintson az oldalunkra és kezdjen el válogatni kedvére! Tovább

Kézműves ötletek a dekupázs segítségével

Dekupázs - kézműves ötletek

Dekupázs – kézműves ötletek

Akinek van kisgyermeke, az tudja, hogy bizony nem egyszerű lekötni a csemetéket abban az esetben, ha rossz az idő és nem lehet kimenni a kertbe vagy a játszótérre. Pedig a kicsiket ilyenkor is foglalkoztatni kell valami hasznossal, éppen ezért itt jön képbe a kézműves ötletek hasznosítása.

A dekupázs például kiváló választást jelenthet ebben a helyzetben, hiszen egyáltalán nem bonyolult alkotni ezzel a technikával. Tovább

Remek befektetés lehet az iRobot robotporszívó

Az iRobot robotporszívó, egy nagyon hasznos segítség

Az iRobot robotporszívó, egy nagyon hasznos segítség

Egy tiszta szőnyeg vagy parketta sok esetben jelent igazi kihívást egy házigazda számára. Nem is gondolnánk, hogy mennyi kosz tud csak úgy bejutni a szobába, hogy egyszerűen észre sem vesszük. Létezik azonban olyan készülék, aminek hála nekünk nem sok dolgunk marad. Az iRobot robotporszívó teljes mértékben képes arra, hogy kiváltson minket a padlótakarítás terén. Több mint negyvenféle funkciójának köszönhetően és annak, hogy másodpercenként akár hatvan döntést is hoz, mindig jó megoldást talál arra, hogy milyen módon végezze a feladatát.

Mindegy, hogy por vagy hajszál, ugyanis a minőségi eszközeinek köszönhetően gyorsan begyűjti azokat. Az interneten számos videót találhatunk az iRobot robotporszívó munkásságáról és arról, hogy milyen módon tudjuk megfelelően beállítani, hogy mindenkinek jó legyen. Egy akusztikus szenzor segítségével térképezi fel a környezetét, ezért ha ki akarjuk pihenni magunkat, inkább ne pontosan estére vagy egyéb szieszta alkalmára időzítsük be. Tovább

A beteljesületlen szerelem létezik évekig, viszont fájdalmas

Beteljesületlen szerelem, olykor évtizedekig él

Beteljesületlen szerelem, olykor évtizedekig él

Azt mondják, az igaz szerelem ajándék, semmivel sem pótolható gyönyörű érzés. Mindig váratlanul érkezik, gyakran hamar véget is ér, de a beteljesületlen szerelem létezik évekig, olykor évtizedekig is.

Ezt a fajta szerelmet plátóinak is mondják és testileg soha nem teljesül be, sőt, a szerelmünk tárgya még csak nem is sejti, hogy mit érzünk iránta. Ez az állapot nagyon sokáig fennmaradhat, akár éveken keresztül is szenvedhet ettől valaki.

Tovább

A Dózse palota Velence egyik híres látnivalója

Dózse plaota

Dózse plaota

Életében legalább egyszer mindenkinek érdemes ellátogatnia Velencébe, hiszen igazán gyönyörű ez a város. A településen a látogatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy apró, hangulatos csatornák mentén sétáljanak és gondolák segítségével közlekedjenek.

A Dózse palotát nem lehet kihagyni a megtekintendő nevezetességek listájáról, mert az épület gyakorlatilag bárkit képes elvarázsolni. Az igazán szép homlokzattal rendelkező helyen a középkorban a dózsék laktak, valamint itt kaptak helyet a különféle hivatalok is. Tovább

A Förtelmes Főnökök 2 című film jól sikerült

Förtelmes főnökök 2.

Förtelmes főnökök 2.

Sokan látták a Förtelmes főnökök című filmet, ami rengeteg vidám percet okozott a nézőknek. A nagy sikerre való tekintettel, az alkotók és a színészek újra összefogtak, így elkészítették az alkotás második részét, ami szintén sok derűs perccel kecsegteti az érdeklődőket. A Förtelmes főnökök 2 jól sikerült, úgyhogy Ön is nyugodtan rendelje meg az alkotást Blu-ray-en, mert egészen biztosan nem fog csalódni a történetben. A szörnyű felettesek és a szenvedő alkalmazottak ismét összecsapnak, amiről nem érdemes lemaradnia annak, aki szeretne magának egy kellemes, vidám, végignevetett estét szerezni. A Förtelmes főnökök 2 című film egyébként tökéletes abban az esetben, Tovább

Gyönyörű természeti tájak

Gyönyörű tájak az oldalon

Gyönyörű tájak az oldalon

Sokan szívesen utazgatnának távoli vidékekre, hogy szebbnél szebb természeti kincseket láthassanak a saját szemükkel. Azért mégis csak más lehet egy ilyen gyönyörű látványt személyesen látni, mint számítógépünk előtt ülve, az interneten fellelhető fotókat böngészni. Érdekes lehet idegen kultúrákkal találkozni és ismerkedni, kipróbálni különböző távoli nemzetek konyháinak legnépszerűbb étkeit, vagy csak cél nélkül bóklászni ismeretlen vidékeken. Vannak, akik magát a kirándulást élvezik a legjobban. Gyönyörű tájakat átszelve, járatlan ösvényeken baktatva felfedezni környezetünk sokszínűségét.

 

Tovább

A HD tv csomagok közül lehet választani az Invitel kínálatában

satellite-86706_640

HD tv csomagok közül lehet választani

Mindenki szereti azt, ha jó minőségben tudja nézni a filmeket a tévében. Ehhez sok esetben HD minőség szükségeltetik. Az Invitel kínálatában HD tv csomagok közül lehet választani. Ez igen jó hírnek számít, mert már számtalan csatorna nézhető HD minőségben. Ez egy új korszakot jelent tulajdonképpen a televíziózásban. Hol van már az a kor, amikor a tévéadás el-eltűnt, a film pedig fekete-fehér volt? Ma már mindez a múlté, a HD technológia előnyeinek köszönhetően. Az Invitel szeretné ezeket az előnyöket az emberek otthonaiba is elhozni, ezért a vállalatnál HD tv csomagok közül lehet választani. Tovább