nem hivatalos oldal

Próbálja ki a Jóbarátok Monopoly játékot!

Jóbarátok Monopoly

Bizonyos sorozatok megragadják a nézőket és akárhány év is teljen el, mindig kedvesen tekintünk rájuk vissza. A társasjáték gyártók szeretnének hasonló élményeket biztosítani a rajongóknak, ezért is kapható például a Jóbarátok Monopoly. Annak idején igen közkedvelt volt a sorozat, hiszen rengetegen követték figyelemmel a karaktereknek az életét.

Sokszor még motivációt is adtak, hogy miként döntsenek a saját életükben a rajongók. Nos, a szereplőkkel újra részt vehet a sorozatban, mégpedig a Jóbarátok Monopoly használatán keresztül. Amennyiben átfordítja a játéktáblát, akkor a sorozat legemlékezetesebb jeleneteit fogja észrevenni.

Elegendő mindössze megemlíteni Chandler és Monica esküvőjét, amit meg kell hagyni, hogy elég emlékezetes volt. Persze olyan is előfordulhat, hogy a fiatalabb generáció nem ismeri a sorozatot. Ez azonban nem akadályozhat meg senkit, hogy csatlakozzon a Jóbarátok Monopoly társasjátékhoz. Mindössze a szabályokat kell betartani és persze arra is oda kell figyelni, hogy a végén ne legyen magas a számla.