nem hivatalos oldal

Olcsón elérhető téli gumi vásárlás

Téli gumi vásárlás

Téli gumi vásárlás

A hidegebb időszakokban, a személygépkocsik műszaki állapota fokozott figyelmet igényel. A csúszós utakon az egyik leghasznosabb és legnagyobb biztonságot nyújtó partnerünk a gumiabroncsunk lehet.

A téli gumi vásárlás most kiemelkedően nagy kedvezményekkel tudható le a gumivasar.hu weboldalon. A honlapon rengeteg kihagyhatatlan akcióra lehet bukkanni. A téli gumi vásárláson kívül, az oldalon egyébként keréktárcsákat és dísztárcsákat is lehet venni.

Amennyiben még nem cserélte le az autón a nyári abroncsokat, akkor annak már éppen itt van az ideje! A weblapon számos neves gyártmányú gumi vásárolható, mégpedig mindenféle méretben.

A jelenlegi akciók közé tartozik az is, hogy amennyiben egyszerre négy darab téli gumi vásárlást kezdeményez, akkor abban az esetben a szállítás teljesen térítésmentes lesz, tehát semmilyen hozzáadott költségekkel nem kell számolni, az adott gumiabroncsok rendes vagy akciós árán kívül. A téli gumi vásárlás néhány egyszerű lépésben, rendkívül könnyen kivitelezhető.

Print Friendly, PDF & Email