nem hivatalos oldal

Ne a légkondicionáló ár szerint vásároljon!

Légkondicionáló ár

Légkondicionáló ár

Mint minden modern gép, a klímák is egyre fejlettebbek lesznek. A légkondicionáló ár becsapja a vásárlót, hiszen sokszor inkább az olcsóbb terméket vásároljuk meg, mint a picit drágább, de hasonló berendezést. Ezzel az a baj, hogy a vásárló nem érti, hogy a légkondicionáló ár pontosan miért növekedik a modernebb berendezések esetében.

Ennek okán inkább a gyengébb minőségű, de kedvezőbb áron megtalálható árucikkeket választja. A régi típusú légkondicionálók a be- és kikapcsolás funkcióknál többet nem tudnak, így pedig rendkívül sok áramot fogyasztanak annak érdekében, hogy a beltéri hőmérsékletet a kívánt mértékre szabályozzák.

Az inverteres klíma azonban a bekapcsolás pillanatától kezdve folyamatosan működik, olyan minimális szinten, ami nem jelent zavaró tényezőt sem a lakók, de sem az energiafogyasztás számára. A légkondicionáló ár tehát, természetesen, magasabb az újabb termékek esetében, viszont a megvásárláskor történő beruházás idővel megtakarításhoz vezet, hiszen ezek a gépek sokkal kifinomultabban működnek.

Print Friendly, PDF & Email