nem hivatalos oldal

Napraforgó adapter 3 év garanciával

Napraforgó adapter

Napraforgó adapter

A termények közül igencsak gyakorinak számít Magyarországon a napraforgó. Aki ismeri ezt a haszonnövényt, jól tudja mekkora munka árán lehetne betakarítani gépi segítség nélkül. Ennek a feladatnak az elvégzéséhez olyan kombájnra van szükség, amelyiknek elől konkrétan erre a célra van felszerelve napraforgó adapter.

A gigafarm.hu internetes áruházban nem csupán különféle mezőgazdasági gépek kerülnek forgalmazásba, hanem például olyan kellékek is, mint a napraforgó adapter vagy egyéb alkatrészek. Az adapter lényegében egyszerű szerkezet, viszont nagyon fontos, hogy masszív kialakítású legyen.

Karbantartása nagyvonalakban kimerül abban, hogy használat után meg kell tisztítani a földtől, hogy minél később jelentkezhessen rajta rozsdásodási sérülés. A szóban forgó tartozékra a gyártó 3 év garanciát vállal, de csekély a lehetősége annak, hogy ennyi idő alatt valami baj legyen vele. A könnyen felszerelhető napraforgó adapter megrendeléséhez fel kell venni a kapcsolatot a vállalat munkatársaival.