nem hivatalos oldal

Kézműves ötletek a dekupázs segítségével

Dekupázs - kézműves ötletek

Dekupázs – kézműves ötletek

Akinek van kisgyermeke, az tudja, hogy bizony nem egyszerű lekötni a csemetéket abban az esetben, ha rossz az idő és nem lehet kimenni a kertbe vagy a játszótérre. Pedig a kicsiket ilyenkor is foglalkoztatni kell valami hasznossal, éppen ezért itt jön képbe a kézműves ötletek hasznosítása.

A dekupázs például kiváló választást jelenthet ebben a helyzetben, hiszen egyáltalán nem bonyolult alkotni ezzel a technikával.

Azt azonban szeretnénk megjegyezni, hogy a módszer inkább azoknak való, akik már nagyobbak és képesek biztonsággal dolgozni az ollóval és a ragasztóval, a kézműves ötletek megvalósítása érdekében. Ennek kapcsán, természetesen felmerül a kérdés, hogy a fent felsorolt kellékeken kívül, mi kell még a dekupázshoz?

Mindenképpen szükség lesz szalvétára, ecsetre, valamint egy olyan felületre is, amin biztonsággal megvalósíthatóak a kézműves ötletek. A re-kreativ.hu oldalról a legtöbb kelléket be lehet szerezni, ezért a szülőknek itt kell nézelődniük, ha tényleg szeretnék lekötni valami hasznossal a gyermekeiket.

Print Friendly, PDF & Email