nem hivatalos oldal

Itt vannak a Samsung S10 tokok!

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10

A mobilját sok ember szereti személyre szabni. Erre tökéletesen alkalmasak például a Samsung S10 tokok, amelyek nemcsak jól néznek ki, hanem kiváló védelmet biztosítanak a karcok és ütődések ellen.

Bár a telefon már önmagában is egy gyönyörű darabnak számít, de jó minőségű tok nagyon sokat dobhat a dizájnon. Természetesen nem muszáj ilyennel felvértezni a telefont, de azért jobb félni, mint megijedni. Egy hirtelen mozdulat és máris azon fogunk gondolkodni, hogy vajon maradt-e még legalább 100 ezer Ft a képernyőcserére.

Viszont, ezek már annyira összetett készülékek, hogy semmi sem garantálja, hogy ugyanolyan tökéletesen fognak működni egy pótalkatrésszel, mint ahogy működtek az alkatrész csere előtt.

Egy szó, mint száz, a Samsung S10 tokok nagyon sok fejfájástól kímélhetik meg a telefon tulajdonosát. Sokan csak az úttörő dizájn miatt választják ezeket a mobilokat, amit váratlanul elcsúfíthat egy kisebb ütődés is, ha nem használjuk a Samsung S10 tokok valamelyikét. A karcok ellen is érdemes használni, mert azok a leggyakrabban előforduló esztétikai sérülések.