nem hivatalos oldal

Honeywell Magyarország, újdonság a fűtésben

Honeywell bővítő modul

Honeywell bővítő modul

Az amerikai székhelyű Honeywell cég többek között fűtésszabályozással foglalkozik. Az európai piacon jelenleg több, mint tíz országban van jelen. Hazánkban lassan tizenöt éve Honeywell Magyarország néven terjeszti a vezeték nélküli termosztát technológiát.

Ez az egyszerű elven működő eszköz nem csak a vezetékeken spórol, hanem a fűtésszámlán is komoly megtakarításokat hoz. Ugyanis a Honeywell Magyarország igyekszik minden érdeklődőt megismertetni ezzel a lehetőséggel, és a legtöbben élnek is vele.

A mai fűtésárak mellett az energiatakarékosság kötelező. Hiszen hazánkban a féléves fűtési szezonból legalább három hónapig komoly hideg van. Ez idő alatt ha meleget szeretnénk a lakásban, bizony ki kell nyitni a pénztárcánkat.

A Honeywell Magyarország egy olyan lehetőséget kínál, amellyel a meleget is megtarthatjuk, de a fűtésszámla is csökkenhet. Nem is kevéssel. Egy kis odafigyeléssel akár harminc százalék is megtakarítható. Tehát a három havi fűtésszámlából egy. Ez jelentősen megkíméli a családi költségvetést .

Print Friendly, PDF & Email