nem hivatalos oldal

Figyeljen a beltéri ajtó méretekre vásárláskor!

Beltéri ajtó méretek

Beltéri ajtó méretek

Egy új lakás berendezése vagy felújítás során, érdemes az ajtókat olyan kiegészítő elemként kezelni, amelyek megváltoztathatják az otthon arculatát, praktikusságát és az egész összkép által kialakított hangulatát. Éppen ezért fontos, hogy amikor felméri a lakás térbeli lehetőségeit, odafigyeljen a beltéri ajtó méretek közötti különbségekre is.

Megtörténhet, hogy egy lakáson belül számos különböző méretű ajtónyílással találkozik, a panelekben pedig már megszokott, hogy egy építményen belül sűrűn váltakoznak a falnyílások méretei. Amikor ajtót szeretne vásárolni, ajánlott előbb otthon lemérni a beltéri ajtó méreteket, így nem fog olyat vásárolni, ami bár esztétikailag megfelelne a célnak, de a valóságban nem kivitelezhető annak beszerelése.

Ezzel pedig a szakemberek munkáját is segítheti, ha megadja a beltéri ajtó méreteket, hiszen így már pontosan tudni fogják, hogy milyen típusokat ajánljanak Önnek. Ennél többre pedig nem is kell figyelnie egy vásárlónak, mivel a szakemberek mindent megoldanak a későbbiekben.