nem hivatalos oldal

Egyedi tervezésű bútor gyártása

Egyedi tervezésű bútor

Egyre nagyobb az igény itthon is az egyedileg készített bútorok iránt. A vevő elképzeli, a gyártó pedig kivitelezi. A gyártási tervet el lehet készíteni a belsőépítészeti és lakberendezési elképzelések szerint is. A háromdimenziós számítógépes látványtervezés abban lesz a segítségünkre, hogy nemcsak papíron, hanem magunk előtt is lássuk a tervezett bútordarabot.

Az egyedi tervezésű bútor gyártása csak ezek után indul be. Legtöbben inkább a konyhabútor megtervezésénél kérnek egyedi megoldásokat, hiszen mindenki másképpen képzeli el a saját konyháját. A gyár számára nem lehetetlen a hajlított és ívelt felületek kidolgozása sem. A vákuum furnérozás technológiával egyedi kialakításokat lehet kivitelezni.

Az elkészült bútor festése lehet matt, fényes vagy tetszőleges mintás is. Az egyedi tervezésű bútor lehetőséget ad a különböző anyagok, színek és formák kombinálására is. A megtervezett bútorokat ötletekkel lehet feldobni, hogy még inkább megfeleljen a szolgáltatásának. A kényelmesen, praktikusan berendezett lakás csak egyedi bútorokkal képzelhető el. Az új bútor akár a meglévő tárgyakhoz, elemekhez is viszonyítható színben, formában és alakban is.

A gyermekszobában is nagyszerű megoldás lehet az egyedi tervezésű bútor. Gyermekünk kívánságaihoz igazítva lehet elkészíteni a darabokat, élénk színeket és extra formákat használva. A sok fiókot és a tágas kivitelezést soha nem szabad figyelmen kívül hagyni. Az éles szélek helyett a lekerekített formákat kell választani, így elkerülve az esetleges sérüléseket.