nem hivatalos oldal

Disney ruhák több színben

Disney ruhák

Rendkívül aranyosak a kislányok egy csinos nyári ruhában, valódi kis hölgyek. Tündériek, amikor boldogan mutatják, hogy kedvenc mesefigurájuk látható a ruhácskájukon. Igen, hiszen a Disney ruhák Minnie csodálatos figurájával vannak díszítve! A lyamar.hu webáruház számos ilyen és ehhez hasonló ruhadarabot bocsájt a vásárlók rendelkezésére, amelyek egytől-egyig magas minőséget képviselnek.

A Disney ruhák finom, kényelmes pamutból készültek, komfortos viseletet biztosítva a kis hercegnőknek. Alkalmi viseletnek és ajándékötletnek is kiválóak ezek a ruhaköltemények. Pirosban, rózsaszínben, kékben, fehérben és ezeknek a színeknek a kombinációjában egyaránt kaphatóak a Disney ruhák a webshopban.

Vannak olyan darabok is, amelyek több százalékos árkedvezménnyel szerezhetőek be. Ha ezt az akciót igénybe veszi, akkor az eredeti ártól számítva, akár 33%-al kevesebbért juthat hozzá a ruhácskához. Ujjatlan, hosszú és rövid ujjú típusok szintén kaphatóak itt. Amennyiben jól választ, hamar a gyermeke kedvencévé válik az új szerzemény.