nem hivatalos oldal

Az infraszauna csökkenti a fájdalmat

Infraszauna

Mit lehet tenni abban az esetben, ha valaki folyamatosan ízületi fájdalmakkal küszködik? Az infraszauna megoldást jelenthet ebben a helyzetben, tehát mindenképpen ki kell próbálni. A meleg hatására ellazul a test, a fájdalmak pedig mérséklődnek.

A keringés és a szívverés felgyorsul. A verejtékezés sem várat sokat magára. A carbon sugárzó olyan infravörös sugarakat bocsát ki, amelyek jellemzően 0,1 milliméter mélyen hatolnak a bőrbe. Az infraszauna nem bír olyan magas hőmérséklettel, mint a finn társa.

Ez azt jelenti, hogy azok is élvezhetik az előnyeit, akik nehezebben tolerálják a meleget. Az interneten négyféle verzióban jöhet szóba a megvásárlása. Egyszerre akár több személy is beférhet a kabinba. Az infraszauna használatára rendszeresen sort kell keríteni, mert így nagyobb eséllyel szüntethető meg vele az ízületi fájdalom.

Más szempontból is jó hatással van a testre, ezért érdemes leadni a rendelést az interneten. Az összeszerelés gyerekjátéknak bizonyul, tehát nem kell sokat várni a kabin kipróbálására.

Print Friendly, PDF & Email