nem hivatalos oldal

Az infraszauna a tökéletes pihenés helyszíne

Infraszauna

Infraszauna

Ma már számtalan olyan eszköz, berendezési tárgy áll a rendelkezésünkre, ami a kényelmünket szolgálja. Ezek közé tartozik az infraszauna is. Egy ilyen kabinban eltöltött idő rendkívül megnyugtató és frissítő a test számára.

A melegben a szervezet gyorsabban regenerálódik és energiával telik meg. Többféle készülék is vásárolható már a szaküzletekben, így mindenki igényei szerint választhat. Ha szeretnénk egy helyet, ahova elvonulhatunk kicsit, akkor az egyszemélyes infraszauna beszerezése ajánlott.

Ez kis helyen elfér a lakás bármelyik szegletében. Unatkozni itt sem fogunk, hiszen zenehallgatásra is lehetőségünk van közben. A rádió mellett, USB csatlakozóval is el van látva a szerkezet, így mi választhatjuk ki, hogy milyen zenét szeretnénk hallgatni pihenés közben.

Az infraszauna mennyezetén található világítótestek színe pedig a hangulatunknak megfelelően változtatható egy távirányító segítségével. Az infraszauna tehát tökéletes környezetet biztosít a pihenéshez, meditációhoz, miközben a szervezetünket megtisztítja a méreganyagoktól.

Print Friendly, PDF & Email