nem hivatalos oldal

A szőnyeg alakja is számít

A szőnyeg több formát is felvehet

A szőnyeg több formát is felvehet

Egy lakásnak számos olyan eleme van, amelyik egyenként és együttesen is hozzájárul a kellemes atmoszféra megteremtéséhez. E tekintetben élen jár a nagyszerű szőnyeg is, amelyik évszázados múlttal rendelkezik. Számos kultúrában igazi egyedülálló tisztelet övezi ezt a terméket, aminek számos esetben jelentős szerepe van, a belső teret illető berendezést tekintve.

Szinte minden fajtát be lehet szerezni a piacon, kezdve a legolcsóbbaktól egészen a luxusdarabokig. Például a nepáli, iráni vagy afganisztáni kézzel csomózott szőnyeg igazi luxusterméknek számít, amit csakis a gazdagabbak engedhetnek meg maguknak. Kétségtelen, hogy ezek páratlan darabok, amelyek számos ház, lakás szobájában fenségesen mutatnának.

Ne búslakodjanak azonban azok, akik ezt nem engedhetik meg maguknak. Magyarországon számtalan más modellt lehet beszerezni, kezdve a bársonyos daraboktól egészen a selymesebb típusokig. A szőnyeg külalakja is változó lehet és csak a vásárlón függ, hogy melyik mellett dönt, vagy melyik passzol legjobban egy adott helyiséghez.