nem hivatalos oldal

A sarok ülőgarnitúra teret takarít meg

sarok ulogarnitura

Sarok ülőgarnitúra

A lakhatási krízis miatt, sok család kénytelen olyan otthonban élni, ami jóval kisebb a valós igényeinél. Ilyenkor problémát okoz a megfelelő bútorok megtalálása. A sarok ülőgarnitúra több szempontból is jó választás.

Mivel teljesen betolható a falhoz, ezért sok hely takarítható meg vele. Igény esetén éjszakára ki lehet hajtani, tehát ágyat sem feltétlenül muszáj venni otthonra. Az érdeklődőknek a kanape.net weboldalon kell körülnézniük. Az összes, itt kapható sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű.

Ágyneműtartó is van bennük, ami a tárolási problémákat szintén képes megoldani. Vannak olyan modellek, amelyek akár 70 féle színvariációban rendelhetőek meg. Az anyagok terén is bőven van választék. A pontos méretek fel vannak tüntetve a weboldalon. A sarok ülőgarnitúra ára attól függ, hogy ki milyen verzióban vásárolja meg.

Először árajánlatot kell kérni a weboldalon, majd ezt követően el lehet dönteni, hogy tényleg sor kerül-e a rendelés leadására. A kérdések bármikor feltehetőek a honlapon és a telefonos ügyfélszolgálaton.