nem hivatalos oldal

A buborékos boríték védelmet nyújt

Buborékos boríték

Senki sem szeretné, hogy a küldeménye sérülten érkezzen meg a címzetthez. A problémák elkerülése érdekében tanácsos a buborékos boríték megvásárlása mellett dönteni. Ez gondoskodik arról, hogy a küldemény ne karcolódjon meg.

Nem kell annyira félni a töréstől és a repedéstől sem. A shop.zalapack.hu oldal kitűnő kiindulópont, ha a buborékos boríték megrendelése a cél. A feltüntetett adatok elolvasása után könnyebb lesz eldönteni, hogy melyik típust érdemes megvásárolni.

A feltüntetett számok a belső méretre vonatkoznak. A fehér színű változat elsősorban a hivatalos levelekhez passzol. A kézzel történő címzés helyett érdemes inkább ráragasztani egy etikettet, hiszen a toll nehezen mozog a felületén a buborékok miatt. A ragasztócsíknak köszönhetően a küldemény biztosan nem mozdul el a helyéről.

A kartonból készült, buborékos boríték elsősorban a nagyobb és nehezebb küldemények esetében jelent jó választást. Az ára nem magas, ezért ajánlott az internetes megvásárlása mellett dönteni. Egyszerre legalább 10 darabot kell belőle rendelni.