nem hivatalos oldal

Xiaomi Mi Band intelligens karkötő

Xiaomi Mi Band

Xiaomi Mi Band

Legfőképpen okostelefonok, de egyéb intelligens készülékek is szerepelnek a kínálatában a Puremobile, kínai árucikkeket forgalmazó internetes áruháznak. A Xiaomi Mi Band egy divatos okoskarkötő, amely OLED kijelzővel rendelkezik és 20 napos üzemidőre képes.

Fő funkciói közé tartozik az aktivitásmérés, az intelligens ébresztés, a távolságmérés, valamint a lépésszámlálás. A bizonyos mértékig vízálló készülék igen kedvező áron vásárolható meg, és a térítésmentes kiszállítás is biztosított.

A Xiomi Mi Band remek választás lehet akár ajándékba, akár saját használatra szánja a megrendelő. A honlap egyszerű felépítése és jól átláthatósága teljes mértékben zökkenőmentessé teszi az egész vásárlás menetét.

A kiválasztott termék bevásárlókosárba való helyezése után mindössze néhány személyes adatot kell megadni, valamint eldönteni, hogy milyen módon történjék a fizetés, illetve a kiszállítás. A Xiaomi Mi Band vásárlásának végeztével a vásárlónak már nincs is egyéb dolga, csak a futár érkezését kell kivárnia.

Print Friendly, PDF & Email