nem hivatalos oldal

Virágesszencia a hangulat javításához

Virágesszencia

Virágesszencia

A téli napok során gyakran érezzük magunkat lehangoltnak a borús, csapadékos eső miatt. Ilyenkor arra kell törekednünk, hogy valamilyen módszerrel vidámabbá tegyük a hangulatot. Az élénkítő hatású virágesszencia kitűnő választás lehet, hiszen a segítségével jobb kedvre derülhetnünk.

Az Illatműhely oldalán igazán finom illatok közül választhatunk, tehát biztosan meg fogjuk találni, amit éppen keresünk. A virágesszencia kis kiszerelésben vásárolható meg, azonban a sűrűsége miatt, mindenképpen szükséges a hígítás.

Mindegyik dobozban van egy olyan pipetta, aminek a segítségével sokkal könnyebb lehet az illatosítás. Az aromaterápiának köszönhetően, hamarosan jobban fogjuk érezni magunkat. A kisebb testi fájdalmak is hatékonyan csökkenthetőek a virágesszencia segítségével.

Érdemes annak is utánajárni, hogy az adott illat mely illóolajokkal alkot finom elegyet. Érdekes kombinációkat alkothatunk akkor is, ha kísérletezünk egy kicsit a termékekkel. A virágesszencia illata igazán tartós lesz, ezért hosszan kényeztethetjük a szaglóérzékeinket.

Print Friendly, PDF & Email