nem hivatalos oldal

Világutazó dugalj rendelése

Univerzális dugalj

Univerzális dugalj

Aki gyakran utazik szerte a világban, annak szüksége van olyan kiegészítőkre, amelyek segítenek a különböző kultúrákhoz való alkalmazkodásban. Egy univerzális dugalj nagy segítséget jelenthet például akkor, ha Amerikába utazik.

Mindenki tudja, hogy az ottani konnektorok teljesen más kialakításúak, így semmilyen elektromos eszköz nem kompatibilis azzal a dugaljjal. Érdemes egy olyat magunkkal vinni, ami könnyű, praktikus és multifunkcionális, hiszen átalakítható az amerikai szabványokhoz megfelelően. Akkor is fontos egy ilyen világutazó dugalj, ha például egy szállodában pihen meg. A telefont ugyanis be kell dugni tölteni és minden bizonnyal a laptopot is használni szeretné. Viszont az ottani körülmények nem teszik lehetővé ezt, hacsak nem rendelkezik egy speciális berendezéssel.

A dugalj különféle típusait megtalálja a www.kontaktor.hu oldalon, ahol számos egyéb hasznos kiegészítő várja az érdeklődőket, több kategóriában. Rendelje meg azt, amire szüksége van, a szállításra pedig csak néhány napot kell várnia!

Print Friendly, PDF & Email