nem hivatalos oldal

Vezeték nélküli termosztát

termosztát

termosztát

A vezeték nélküli szoba-termosztát nagyszerű készülék, hiszen könnyedén programozható, így a segítségével spórolni is tudunk. Fűtéshez és hűtéshez egyaránt csatlakoztatható, hőmérővel rendelkezik, így az igényeink szerint tudjuk állítani. A termosztát ára tartalmazza a vevő- és adóegységet egyaránt.

Kapcsolási érzékenysége igényeink szerint állítható be. A hét mindenegyes napjára különböző programozási állapotokat tudunk berakni. Egymástól független tudjuk beállítani a fűtési időszakokat, nem kell őket egybehangolni, ha nekünk az úgy nem felel meg.

A kapcsolási időpontokat egymástól, akár 10 perces lépésekbe is be tudjuk állítani. A termosztát beállítása egyszerű. A képernyője jól látható, értelmezhető. Akár extra méretű képernyővel is választható, így a család apraja-nagyja könnyedén megtanulja majd kezelni. A termosztát felületén kezelőgombok vannak, amelyek segítségével egyszerűen tudunk állítani. Kézi beállítása nem okozhat gondot senkinek. A gombok zárolhatóak is, így a kicsik nem tudják majd össze-vissza nyomkodni.

Print Friendly, PDF & Email