nem hivatalos oldal

Valakinek az életet jelenti az adó 1 százalék

Adó 1 százalék

Adó 1 százalék

Néhány kisgyermek életét súlyos betegség árnyékolja be, hiszen a leukémia ellen folytatott harc bizony nem könnyű. Ennek következtében arra kérjük, hogy az adó 1 százalék adományozásával járuljon hozzá a kicsik gyógyíttatásához!

A legtöbb család mindent meg szeretne tenni a gyerekek kezeltetése érdekében, azonban erre az anyagiak hiányában nem mindig van lehetőség. Azonban az adó 1 százalék rengeteget segíthet abban, hogy jobbra fordulhasson a gyerekek állapota.

Így lehetőség nyílik minden laborvizsgálat elvégzésére, illetve a drágább gyógyszerek megvásárlására is. A Daganatos.hu Alapítvány abban is segít, hogy a kórházak modern gépeket rendelhessenek a gyerekek gyógyíttatása érdekében. Időnként szükség van a felújításra is az osztályokon, hogy a kicsik kezelése megfelelő körülmények között történhessen.

Az adó 1 százalék a steril szobák kialakításában, illetve a takarítások finanszírozásában is rengeteget segíthet. Ugyanakkor a betegségről szóló konferenciák megrendezésére is lehetőség nyílik az Ön nagylelkű támogatása révén.

Print Friendly, PDF & Email