nem hivatalos oldal

Segít a fogyásban a Regenor ital

Regenor

Regenor

A téli hónapokat követően, főleg az ünnepi nehéz ételek után, gyakran jól jöhet egy alaposabb nagytakarítás a szervezet számára. Ennek aztán nemcsak méregtelenítő hatása lehet, hanem némi súlycsökkentő is. Létezik egy fogyás segítő Regenor ital Szabó Szigfridtől, amit tanácsos kipróbálni. Ez a termék rendkívüli módon fokozza a belső elválasztású mirigyeknek a működését, ami a májtisztítás egyik fontos lépése.

Mielőtt azonban nekilátnánk a Reg Enor kúra elvégzésének, nem árt kicsit alaposabban utána olvasni a részleteknek és a hatásmechanizmusnak. Mivel a Reg Enor diéta egyik hatása, hogy a méreganyagok felszabadulnak, ne legyünk meglepődve, ha rosszul fogjuk érezni magunkat. Ezek a lerakódások egyenesen a májba jutnak és ott lebontásra kerülnek.

A szervezet megtesz mindent, hogy kipucolja a nem oda való felgyülemlett anyagokat, de ebben segítenünk kell neki. Bár a Regenor vásárlás otthonról kényelmesen is elvégezhető, de mellette nem árt, ha folyamatosan odafigyelünk az étkezésre és nemcsak erre a készítményre hagyatkozunk.

Print Friendly, PDF & Email