nem hivatalos oldal

Mutasson példát a gyümölcsös kölyök pezsgővel!

Kölyök pezsgő

Szükségtelen felsorolni az alkohol káros hatásait, ugyanis azzal mindenki tisztában van. Nyilván sokat számít a mértékletesség, azonban a gyerekeknek egyáltalán nem javasolt a fogyasztása. Nyilván a fejlődésben lévő szervezetre semmi pozitív hatása nincs, ezért általában a kölyök pezsgő cseréli fel az alkoholos italokat. Szerencsére figyeltek azokra, akik nem fogyaszthatnak alkoholt és megalkották az alkoholmentes változatot.

Ezeknek az alapja a különböző gyümölcslé, nem pedig a szőlőből kinyert minőségi bor. Nyilván a kölyök pezsgő is ugyanúgy habzik, ezért elmondható, hogy a látványa nagyjából ugyanaz. Ez azért is lényeges, mert a kicsik szeretik ugyanazt tenni, amit a felnőttek.

Amikor azt látják, hogy a felpezsgő itallal megtöltött poharakat a nagyok összekoccintják, ők is szeretnék kipróbálni. A kölyök pezsgővel remekül lehet példát statuálni. Amennyiben a csöppségek azt látják, hogy a szüleik ebből fogyasztanak, ők is erre fognak vágyni. Persze ebből nyugodtan és korlátlanul ihatnak, hiszen semmi veszéllyel nincs rájuk.

Print Friendly, PDF & Email