nem hivatalos oldal

Munkavédelmi cipő: A vásárlásnál elkövetett hibák

Strapabíró munkavédelmi cipő

Nem mindegy, hogy milyen munkavédelmi tartozékokat választ ki az ember. Külön oda kell figyelni a munkavédelmi cipő típusára, jellemzőire, ugyanis vannak bizonyos tipikus hibák, amelyeket a vásárláskor a vevő elkövethet.

Ide sorolható, hogy az érdeklődő nem veszi figyelembe a lábának, lábfejének az egyedi tulajdonságait. Mondani sem kell, hogy akinek széles a lába, magas a rüsztje vagy felemás a lábmérete, nem biztos, hogy az első védőcipő jó lesz, amit felpróbál.

Kétségtelen, hogy minden cipő más, illetve sajátos tulajdonságokkal rendelkezik. Ha az egyik típus nem kényelmes, attól a másik, akár ugyanabban az árkategóriában lévő, még lehet tökéletes. Sokszor megeshet, hogy a bolt ajtaján belépve a vásárló beleszeret egy lábbelibe, amitől még akkor sem akar lemondani, amikor egyértelmű, hogy nem az a legkényelmesebb modell a számára.

Vitathatatlan, hogy ha a munkavédelmi cipő, bakancs nem komfortos, nyom, szűk az elején, akkor később is meg fogja keseríteni a mindennapokat. Ilyenkor kétségtelenül egy újat, jobbat kell keresni.

Print Friendly, PDF & Email