nem hivatalos oldal

Minőségi Huawei tabletek kaphatóak

Huawei tabletek

Huawei tabletek

Az okostelefonokkal párhuzamosan a táblagépek is rohamosan fejlődnek. A Mobilcorner internetes áruházban mindkét fajta okoskészülék képviselői tekintélyes számban képviseltetik magukat.

Igencsak populárisnak számítanak a Huawei tabletek, hiszen a vásárlók mindenféle igényeinek képesek eleget tenni. A webshop kínálatában jelenleg mindössze egyetlen egy darab található, de a választék folyamatosan bővül és változik, tehát érdemes többször visszanézni az oldalra.

A Huawei tabletek egyik jeles darabjának számít a raktárkészleten lévő Huawei Mediapad, amely kártyafüggetlen, vagyis akármelyik telefonhálózat kártyája beleilleszthető és a menüje magyar nyelven is elérhető, ami egyik fontos szempont a magyar piacon történő árusítás szempontjából.

Ami még kiemelendő, hogy 2 év teljes körű gyári garancia vonatkozik rá, de csakis akkor érvényesíthető, ha rendeltetésszerű használat mellett következik be a műszaki meghibásodása. A Huawei tabletek között a szóban forgó modell közepes árkategóriájúnak felel meg.

Print Friendly, PDF & Email