nem hivatalos oldal

Micellás víz mindennapi használatra

Micellás víz

A napi rendszeres tisztítás és tonizálás jelenti a szép, egészséges bőr legalapvetőbb titkát. Olyan kiváló termékeket szükséges ehhez használnunk, amelyek minden esetben jót tesznek a bőrünknek.

Például felbontja a szennyeződést és a bőr közötti kötéseket a micellás víz, majd magához is vonzza azokat. Arctisztításra és sminklemosásra egyaránt tökéletesen alkalmas, még vizet sem szükséges használni közben. 200 ml-es kiszerelésben vásárolható meg a micellás víz a szepsegbirodalom.hu webáruházból, igazán korrekt áron. A Clean Phase micellás víz 3 az 1-ben minden bőrtípusra használható, vagyis arctisztításra, sminkeltávolításra és hidratálásra egyaránt. A termék parabén-, paraffin- szilikon- és alkoholmentes.

Amennyiben ezt a vizet használja, gyönyörű és tiszta lesz a bőre. Érdemes minél előbb megrendelni az említett internetes áruházból, hogy rövid időn belül alkalmazni is tudja. A micellás víz áldásos hatását csak akkor ismerheti meg, ha elkezdi használni. Ha kérdése lenne ezzel kapcsolatban, hívja a honlapon lévő telefonszámot!

Print Friendly, PDF & Email