nem hivatalos oldal

Mennyire nehéz a Berlin repülőjegy megvásárlása?

Berlin repülőjegy

Berlin repülőjegy

Nem jelent gondot, ha nem foglalt még repülőjegyet interneten keresztül, mert megosztunk Önnel pár tanácsot ezzel kapcsolatosan, tehát a művelet biztosan nem lesz bonyolult. Először is fel kell mennie a kiválasztott légitársaság honlapjára, ha a Berlin repülőjegy megvásárlásáról van szó.

Ki kell választania a kívánt napot és járatot, majd nyilatkoznia kell azzal kapcsolatosan, hogy hány kézipoggyászt és bőröndöt szeretne magával vinni. A Berlin repülőjegy kiválasztásakor igényelhet még tájékoztató SMS-t a járat indulásának megváltozásával kapcsolatban.

A rendszer meg fogja azt is kérdezni, hogy kívánja-e közvetlenül lefoglalni a helyét a repülőn, vagy megfelel az is, ha automatikusan beosztja a program valahová. A Berlin repülőjegy megvásárlása során azt is el kell döntenie, hogy igényel-e elsőbbségi beszállást, illetve hogy szüksége van-e más kényelmi szolgáltatásokra.

A foglalás végeztével ki kell nyomtatnia a beszállókártyáját, és ezt magával kell vinni a repülőtérre is. Fontos azt is megjegyezni, hogy a Berlin repülőjegy tulajdonosainak be kell csekkolniuk pár nappal a felszállás előtt az internetes rendszeren keresztül.

Print Friendly, PDF & Email