nem hivatalos oldal

A króm por használata nagyon egyszerű

Króm por használata

Gyakran rácsodálkozunk egy-egy metálos fényű körömfelület szépségére, azt gondolva, hogy ilyet úgysem tudnánk mi magunk elkészíteni. Pedig a króm por használata egyáltalán nem bonyolult. Ha megpillantunk egy krómos fényű manikűrt, azt hihetnénk, hogy ezt egy fajta lakkal lehet elérni.

Vannak fémes hatású körömlakkok, de az igazi, tartós eredményt, a tökéletes fémes hatást a por használatával lehet kiváltani. A gellakk.com webáruházban hihetetlen mennyiségben található meg ez a termék, különböző színekben és effektusokban. A króm por használata az online bolt ilyen jellegű termékeinél is fel van tüntetve.

A terméket egyfázisú gél lakk vagy fixálás-mentes fedőlakk teljesen száraz felületére kell bedörzsölni, ezután még egy réteg fedőlakkot kell felvinni a tartós króm hatás érdekében. Láthatjuk, hogy a króm por használata nagyon egyszerű, a hatása viszont igazán ütős. Próbálja ki Ön is ezt a vadonatúj körömdíszítési trendet és varázsoljon káprázatosan tükröződő felületet, fémesen csillogó felszínt!

Print Friendly, PDF & Email