nem hivatalos oldal

Korszerű BackScan vizsgálat

Backscan

Backscan

A gerincvelő, amely a gerincoszlopban fut végig, a központi idegrendszer része és legalább olyan fontos szerepet tölt be, mint az agyunk. Igaz, hogy nem gondolkodunk vele, de a belső szervek működésére komoly hatással van.

Ha valamilyen szervi betegség, vagy esetleg egy hátfájás megjelenik, egy kiváló diagnosztikai eszköz, a BackScan pontos képet tud adni a gerinc állapotáról, és ez által a tünetek okairól is. A műszer a gerinccsigolyákon csúszik végig, a fájdalommentes vizsgálat során. 1 fokos pontossággal készít háromdimenziós képet a gerincről.

A BackScan kiválóan alkalmazható akár a diagnosztikában, akár egy gyógytorna megtervezéséhez is. Sőt, a a kliens adatai tárolásra kerülnek, így bármikor előhívhatóak, illetve egy következő méréssel a változások összehasonlíthatóak.

A BackScan forradalmi előnye, hogy a vizsgálat, ami viszonylag rövid idő alatt lezajlik, semmilyen káros következménnyel nem jár. Köztudott, hogy eddig a gerincet, csak röntgennel lehetett vizsgálni, ami egy bizonyos adagú sugárdózist jelentett a vizsgált személynek és természetesen a terapeutának is.

Print Friendly, PDF & Email