nem hivatalos oldal

Kineziológiai tapasz rendszeres testmozgást végzőknek

Kineziológiai tapasz

Kineziológiai tapasz

Rendszeresen sportol, azonban egy sérülés miatt az utóbbi időben muszáj volt visszavennie a testmozgással töltött alkalmak időtartamából, illetve intenzitásából? Ha nem érzi jól magát ebben a helyzetben, illetve még mindig szenved a sérülés szövődményeitől, akkor ajánljuk figyelmébe a kineziológiai tapasz használatát!

Ezzel az egyszerű, de annál hatékonyabb eszközzel felgyorsíthatja a regenerálódását, ugyanakkor viselése közben ugyanúgy fog tudni mozogni, mint korábban. A rugalmas pamutanyag megtámasztja az izmait, de nem fixálja azokat, így zavartalanul tud futni, jógázni, edzőtermi gépeken dolgozni vagy zenés sportokat űzni.

A kineziológiai tapasz titka, hogy képes a sérült részeket az öngyógyító folyamatok irányába terelni, így a felépülés ideje jóval lecsökkenthető, a továbbiakban pedig használhatja megelőzésként. A www.kineziologiai-tapasz.hu oldalon megismerheti a kineziológiai tapasz hatásait, alkalmazási területeit, illetve ha szívesen kipróbálná, akkor itt rendelhet is belőle, különböző színekben.

Print Friendly, PDF & Email