nem hivatalos oldal

Jól mutat a szobában a dohányzóasztal

Egyszerű vonalú dohányzóasztal

Egyszerű vonalú dohányzóasztal

A legtöbb általunk kínált bútordarab jól illeszthető a szobák berendezéseivel, még akkor is, ha nem egyszerre vásárolják őket. Ugyanis a ma népszerű bútorok, a skandináv jellegű, egyszerű, letisztult formák, sokféle módon kombinálhatóak.

A tervezők ezen praktikusság szempontjai alapján készítik. A vásárlások során, az egyik kihagyhatatlan darab, a dohányzóasztal, hiszen esztétikai és praktikusság szempontjából is gyakran esik rá a választás. A legkevésbé használják már manapság dohányzáshoz a dohányzóasztalt.

Viszont, nélküle üresnek tűnik a szoba közepe és nincs hova tenni az apró dolgokat, amelyeket kiveszünk a zsebünkből vagy előkészítünk, mert vinni szeretnénk magunkkal. Persze egy váza is csodás virágokkal nagyon szépen mutat a dohányzóasztal közepén.

Tehát ez egy olyan bútordarab, ami sokunk mindennapi életének fontos eleme. Tulajdonképpen erről csak akkor veszünk tudomást, amikor valami miatt eltűnik a helyéről. Akkor jelentkezik az ürességérzet, mintha valami fontos hiányozna a szobából.

Print Friendly, PDF & Email