nem hivatalos oldal

Ilyen egy igazi 3D ágyneműhuzat

Ágyneműhuzat

Ágyneműhuzat

Ma már nem jelent problémát, ha valaki különleges színekkel szeretné feldobni a hálószobáját. Például a Lily Home oldalán vehető olyan ágyneműhuzat, amelyik 3D-mintákkal van ellátva. A szemet gyönyörködtető alkotások mellett senki nem tud szó nélkül elmenni, ezért érdemes otthonra is beszerezni egyet.

A hölgyeknek nagyon fog tetszeni a szíves és a virágos változat is. Mivel az ágyneműhuzat gombokkal záródik, ezért nem jelent gondot a kezelése. A csomagban van egy paplanhuzat, egy lepedő és két darab párnahuzat is.

Érdemes kihasználni a mostani akciót, hiszen így sokkal kedvezményesebb áron vásárolható meg az ágyneműhuzat. A rendeléshez jár egy ajándékcsomag is, mert ezzel könnyebben lehet másoknak meglepetést szerezni. A modern gyártási technikának köszönhetően, sokáig épek maradnak a minták, tehát az ágyneműhuzat nyugodtan kimosható akár gépben is.

A renforcé pamut puhaságának köszönhetően mindenkinek édes lesz az álma, tehát igen jó ötletnek bizonyulhat a Lily Home oldaláról történő rendelés. Szerencsére, itt rengeteg minta közül lehet választani.

Print Friendly, PDF & Email