nem hivatalos oldal

Füstmentes kandalló a ház éke

Füstmentes kandalló

Füstmentes kandalló

Ki ne szeretne egy hosszú munkanap után, hideg téli estén bent, a melegben ücsörögni, és nem gondolni semmi problémára, munkára, sem olyasmire, ami elronthatná a kedvét? Miért ne tehetné meg ezt akár egy füstmentes kandalló előtt?

Igen, jól látja, kandalló, amelynek a működése során nem keletkezik füst, sem semmilyen káros, mérgező anyag, amelyet egy kémény segítségével el kellene vezetni. Az ilyen kandalló nagy előnye, hogy nem kell nagy építkezésre adnia a fejét, könnyedén beszerelhető és beüzemeltethető egy már készen lévő házba is.

A füstmentes kandallóval a valódi, lobogó tűz hatását élheti át, a bioalkohollal vagy bioetanollal működő berendezés égése során csupán csak vízpára és nagyon kis mennyiségű szén-dioxid keletkezik.

A www.bioetanol-kandallo.hu weboldalon számos füstmentes kandalló típus közül választhatja ki az Önnek leginkább tetsző és megfelelő darabot, amely igazi éke lesz az otthonának. Amennyiben megbízható és minőségi kandallót szeretne, ne habozzon, rendeljen azonnal!

Print Friendly, PDF & Email