nem hivatalos oldal

Egyszerűnek bizonyul az olajfolt eltávolítása

Olajfolt eltávolítása

Olajfolt eltávolítása

Több üzemi gépet is foglalkoztató gyárakban nagyon gyakoriak a vizes, zsíros szennyeződések, amelyektől jobb minél hamarabb megszabadulni. Ezen a kettőn kívül, az olajfolt eltávolítása is szinte napi feladatnak számít, amire megfelelnek azok a rongyok, textilek, amiket amúgy az ember nagy valószínűséggel eldobna.

Itt jön a képbe a géprongy, ami egy olyan anyag, ami teljes mértékben helytáll amikor a zsíros, olajos és vizes részeket kell eltüntetni egy szerszámról, munkagépről vagy bármilyen más felületről. Ez használt textil ruhaanyagból készült, ezért az alkalmazásával az ember hozzájárul az újrahasznosításhoz és ezzel a környezet védelméhez is.

Rengeteg esetben a géprongy a szemétbe kerül, mert a tulajdonos nem tudja, hogy ennek sok üzemben nagy hasznát vennék. Az olajfolt eltávolítása ezzel könnyedén végbemegy, legyen szó bármilyen alkatrészről, berendezésről vagy szerkezetegyüttesről. A gépronggyal történő olajfolt eltávolítása már több évtized óta egy jól bevált megoldásnak bizonyul, a tisztaság elérését tekintve.

Print Friendly, PDF & Email