nem hivatalos oldal

Egészség

Tekintse meg az orvosi fogfehérítés árakat!

Orvosi fogfehérítés árakA fogaink szépsége gyakran összefüggésben van a fogorvos iránti bizalmunkkal, mivel szívesebben megyünk ahhoz az orvoshoz, akiben megbízunk és szimpatikus számunkra. A fogászat 11 kerület egyrészt a szakmai színvonalával, másrészt a fogorvosok iránti elégedettséggel vívta ki magának az előkelő helyet. Nem kétséges, hogy sok múlik a fogorvosokon, ezért ha nem vagyunk teljesen elégedettek a munkával és annak végeredményével, akkor hamar váltunk. Emellett a kedvesség is sokat dob egy-egy szakember iránti elköteleződésünkben.

A fogászat 11 kerület szakemberei igazán népszerűek, emellett a felkészültségük és tapasztalatuk mindig szép és tartós végeredményt szül. A páciensek számára az is fontos, hogy a munka színvonala ne társuljon túl magas árakkal, mert ez sokakat eltántorít és olcsóbbat keresnek. Tovább

Mire használható a krill olaj?

Krill olaj vásárlás 1 perc alatt regisztráció nélkül

Krill olaj vásárlás 1 perc alatt regisztráció nélkül

A koncentrációs képesség, a tapasztalatok alapján az öregedéssel egyre jobban romlik. Viszont ebbe nem kell beletörődni, mert vannak olyan természetes összetevőjű készítmények, amelyekkel valódi javulás érhető el. Krill olaj vásárlás 1 perc alatt regisztráció nélkül is kivitelezhető, ha a megfelelő rákolaj webáruházban nézelődik. Az internetes rendelésekben sokan nem bíznak még, pedig tényleg csak egy kis odafigyelést igényel, hogy ne csapják be. A krill olaj már csak azért is megéri a befektetést, mert nem csupán az agyműködésre és a memóriára van nagyon remek hatással, hanem az olyan szervek egészségét is támogatja, mint a szem vagy a szív.
Tovább

Finom és változatos vegetáriánus receptek

Finom vegetáriánus receptek

A vegetáriánus ételek egyre népszerűbbek a világ minden részén. A világháló igen gazdag a változatos vegetáriánus étel receptek terén, hiszen ez az életmód egyáltalán nem újszerű.

Bizonyos kultúrák már évszázadok óta nagy előszeretettel fogyasztanak húsmentes ételeket, egyáltalán nem számít kirívónak egy teljesen hús nélküli főétel vagy ünnepi fogás. A vegetáriánus ételek a nyugati kultúrákban azért számítanak különlegesebbnek, mivel a húsételek hagyománya évszázadokra nyúlik vissza, azonban fokozatosan ezeknek a társadalmaknak a gasztronómiájában is egyre elfogadottabbá váltak. Tovább

Nem csak a szájszag miatt fontos a szájhigiénia

Szájhigiénia

Nagyon kellemetlen, ha valakinek rossz a lehelete, hiszen ez taszítja a hozzá közel tartózkodó embereket. Ennek következtében a szájhigiénia kezelése nem vehető félvállról. Sajnos, nem elég egy alapos fogmosás a helyzet rendezéséhez, hiszen a szájban lévő gyulladások és afták nagyon kellemetlen szaggal rendelkeznek. Arról nem is beszélve, hogy a nyelvre tapadt baktériumok is elősegítik a szájszag kialakulását. Egy jó fogorvos tud segíteni a helyzet rendezésében, éppen ezért érdemes felkeresni a Clinident rendelőjét. Az itteni szakembereknek már igen nagy tapasztalatuk van a szájhigiénia kezelése kapcsán, ezért lényegében akármilyen helyzetben tudnak tanácsot adni.

Az ellenőrzést követően azonnal megkezdődhet a kezelés, és rövid időn belül újjászülethet a fogsor. Elképzelhető, hogy a fogorvos ajánlj majd néhány olyan terméket, amelynek a segítségével egyszerűbb lehet a fogápolás. Az sem mindegy, hogy a páciens milyen típusú fogkefét használ. Érdemes a puhább sörtéjű termékeket előnyben részesíteni, hiszen így nem kell attól tartani, hogy apró darabkák törnek le a fogból a tisztítás során. Tovább

A párásító készülékek felhasználásának a területei

párásító készülékek

párásító készülékek

Az otthonunk száraz levegője sok egészségügyi problémát tud okozni, amire oda kell figyelni. Egy párásító berendezés segítségével könnyedén meg lehet előzni a betegségek kialakulását, hiszen a kórokozók sokkal jobban meg tudnak tapadni a száraz nyálkahártyán. A párásító készülékek mindennapos használatával egyensúlyba hozható a levegőben lévő nedvességtartalom. Képesek kiszűrni a levegőben lévő allergéneket, dohányfüstöt, port és szmogot.
Tovább

Méhpempő az egészség szempontjából

Méhpempő kúrák

A hosszú élet titkaként emlegetik, mivel az immunrendszert, a szívet, az érrendszert támogatja, és a problémákat megelőzi. A méhpempő kúrák adott betegségek esetén nem okoznak panaszokat, semmilyen mellékhatással nem rendelkeznek. A méhpempő íze savanyú, szúrós, zselés állaga van, a színe pedig fehéres. Ha levegővel érintkezik, akkor sűrűbbé válhat. Tovább

A mellrák jelei és tünetei

A mellrák gyógyítása

A mellrák nagyon komoly betegség, ami sajnos számos nőt érint. Sosem lehet eléggé kihangsúlyozni, hogy a betegség korai felfedezése életet is menthet. A mellrák gyógyítása és az emlődaganat stádiumai olyan témák, amelyeket mindenkinek meg kell ismernie. Sosem tudhatja, mikor segíthet ezekkel az információkkal akár saját magán, akár egy ismerősén.

Vannak, akik az utolsó percig halogatják az orvosi vizsgálatot, ezzel azonban sokat ártanak az egészségüknek. A mellrák jelei között fontos észrevenni a sebet vagy fekélyt a bőrön, esetleg a narancshéj-szerű jelleget. Továbbá, az emlőrák megnyilvánulhat a mellbimbó köldökszerű behúzódásában vagy épp az ekcémás jellegben is. Tovább

Melyek a gyomorfekély okai és gyógymódjai? Miről ismerhető fel?

Melyek a gyomorfekély okai és gyógymódjai?

Melyek a gyomorfekély okai és gyógymódjai?

A gyomorfekély nem más, mint a gyomor nyálkahártyájának a folyamatos megszakadása, legalább egy olyan területen, ami eléri az 5 mm. Többféle mélységben érheti el a szöveteket. Nehezen tud begyógyulni, maró érzéssel párosul. Melyek a gyomorfekély okai és gyógymódjai? Elsősorban egy bizonyos baktérium jelenléte okozza a gyomorfekély kialakulásának a hetven százalékát. Bizonyos gyógyszerek mellékhatásaként is kialakulhat a gyomorfekély. Figyeljünk oda mindenegyes apró jelre! A gyomorfekély tünetei közül meg kell említeni az égető fájdalmat, amit általában a gyomorszáj területén érzünk.
Tovább

Korszerű BackScan vizsgálat

Backscan

Backscan

A gerincvelő, amely a gerincoszlopban fut végig, a központi idegrendszer része és legalább olyan fontos szerepet tölt be, mint az agyunk. Igaz, hogy nem gondolkodunk vele, de a belső szervek működésére komoly hatással van.

Ha valamilyen szervi betegség, vagy esetleg egy hátfájás megjelenik, egy kiváló diagnosztikai eszköz, a BackScan pontos képet tud adni a gerinc állapotáról, és ez által a tünetek okairól is. A műszer a gerinccsigolyákon csúszik végig, a fájdalommentes vizsgálat során. 1 fokos pontossággal készít háromdimenziós képet a gerincről. Tovább

A finn szauna és az infraszauna jótékony hatásai

A finn szauna és az infraszauna

A finn szauna és az infraszauna

A szaunázás nemcsak a testet, de a lelket is nyugtatja, így nem csoda, ha egyre többen döntenek az ilyen típusú wellness kikapcsolódás mellett. Többféle szauna típus között tudunk válogatni, annak megfelelően, hogy milyen elvárásaink vannak a szaunázást követően. A finn szauna és az infraszauna között több különbség is van. Elsősorban a melegítés módjára kell figyelni. A finn szauna légterében, akár száz fokot is el tudunk érni, míg az infraszauna esetében ez akár a felét is jelentheti. Az infraszauna hatásai közé sorolható a gyógyulási és méregtelenítési folyamatok beindítása.
Tovább