nem hivatalos oldal

Digitális férfi karóra a lendületes egyéneknek

Digitális férfi karóra

Digitális férfi karóra

A XXI. század nem tűri el a lassú embereket. Aki szeretne valamit elérni, annak sietnie és törekednie kell. Azonban a buzgalmat egy technikai eszközzel lehet kisegíteni. Egy digitális férfi karóra bármelyik úrnak jól jön.

A www.luxora.hu weboldalon található Hugo Boss modellt, az igazán lendületes személyeknek tervezték, akik megállás nélkül rohannak, mégis a megbízhatóság és a pontosság jellemzi őket. A digitális férfi karóra, az idő mellett, a dátumot is feltűnteti.

Továbbá 32 időzóna közül lehet válogatni, ez a funkció pedig azoknak válik majd a hasznukra, akik sokat utaznak. A sportos kivitelezésű, fáradhatatlanságot szimbolizáló narancssárga digitális férfi karóra nem hagyja gazdáját továbbaludni sem.

Így az illető minden reggel időben kel fel és talán még egy csésze kávé is belefér a készülődéssel eltöltött órába. Az igazán tömött programmal rendelkező személyek tudják, hogy minden plusz mozdulat időt vesz el, így a Hugo Boss gondolt a vízálló tulajdonságra is, így zuhanyzás közben nem gond, ha a szerkentyű a karon marad.

Print Friendly, PDF & Email