nem hivatalos oldal

Csömör klíma szakértői segítenek

Csömör klíma

A légkondicionáló berendezés egy otthonban kicsit olyan, mint egy házi kedvenc. Folyamatosan jelen van, de időnként ellenőrizni kell, hogy minden rendbe van-e vele. Csömör klíma szempontjából igen felszerelt város, úgyhogy a szakembereknek van dolguk bőven. Mivel a légkondicionáló rendszer nagyon érzékeny tud lenni, ezért egy kis beállításbeli eltérés is meghibásodást okozhat. Ennek elkerülésére kell olyan szerelőt fogadni, aki érti a dolgát és foglalkozott már klímaszereléssel.

Ő a lehető legideálisabb helyre fogja tenni a gépet, majd alaposan elmagyarázza a beállításokat és a szükséges tudnivalókat. Ha netán nem biztos valamiben az üzemeltetést illetően, akkor olvassa át tüzetesen a tájékoztató prospektust. Ha az sem segít, akkor Csömör klíma szakértői a rendelkezésére állnak. Fontos tudnia, hogy ha túlságosan intenzíven használja a berendezését, vagyis hosszú időre, gyakran nagyon lehűti a lakását vele, akkor az élettartama csökken. A javasolt hőmérsékletbeli különbség a kinti hőmérséklethez képest ne legyen több 5 foknál.

Viszont ahhoz, hogy a meghűléses, megfázásos megbetegedéseket elkerüljék, főleg ha kisgyermekek is vannak, akkor a 2 Celsius fok eltérés javasolt. A szűrőbetét cseréje a másik sarkalatos pont. Hiszen Csömör klíma szakértőjének egyike sem tudja az alapállapotba visszahozni a berendezést, ha annak nincs kicserélve a szűrője. Ez tulajdonképpen a lelke a gépnek. Hiába működik, hiába cseréli a levegőt üzembiztosan, ha nem tudja a megfelelő minőséget biztosítani.

A szűrők eltömődésével ugyanis olyan káros anyagok is kerülhetnek a beltérbe, amelyek nagy mennyiségben akár megbetegedéshez is vezethetnek. A légkondicionáló típusától, funkciójától és igénybe vételétől függ az, hogy mikor kell a betéteket cserélni. Mindenképpen elmondható, hogy minél gyakrabban, annál jobb, hiszen a gép által biztosított levegő így minden kétséget kizáróan minőségi lesz. Ha valamilyen kérdése merülne fel, akkor a Csömör klíma szerelőműhelyének hívószámát a fenti linkek egyikén megtalálja.

Print Friendly, PDF & Email