nem hivatalos oldal

Bio gyümölcslé a test felfrissítéséhez

Bio gyümölcslé

Bio gyümölcslé

Talán Ön is megfigyelte már, hogy rosszabbul érzi magát a bőrében, ha túl sok cukrot fogyaszt. Ennek kapcsán érdemes alaposan meggondolnia, hogy mit vesz magához. Mivel a bio gyümölcslé nem tartalmaz hozzáadott cukrot, ezért nyugodtan kipróbálhatja.

Sajnos, a bolti termékek általában tele vannak adalékanyagokkal, tehát érdemes elővigyázatosnak lenni velük. A bio gyümölcslé többféle ízben is megkóstolható, a Bioudvar segítségének köszönhetően. A vásárlók egyre kísérletezőbbek és egyre többször választják a szokatlan ízű termékeket.

Például, a cékla felhasználásával készített bio gyümölcslé nagyon jó választás lehet, ha szereti az átlagostól eltérő ízeket. A kínálatban van még sárgarépa és homoktövis-nektár is. Azt tanácsoljuk, hogy először csak kisebb mennyiséget rendeljen belőlük,

hogy megtudja, melyik ízesítés lesz a legjobb. Igyon meg belőlük naponta egy pohárral, a vitaminok pótlása érdekében! A szervezete hálás lesz a bio gyümölcslé fogyasztásáért, a benne fellelhető tápanyagoknak köszönhetően.

Print Friendly, PDF & Email