nem hivatalos oldal

A finn szauna, mint természetes gyógymód

Finn szauna

Finn szauna

Egy valóban hatásos módszert keres, amivel felkészítheti szervezetét a téli időszakra oly jellemző megfázásos és influenzás betegségek elleni harcra? Akkor a finn szauna egy próbát mindenképpen megér, hiszen mindenféle cseppek, tabletták és kémiai anyagok nélkül erősítheti meg az immunrendszerét. A finn szauna a meleg jótékony hatását kihasználva, rengeteg előnnyel bír.

A védekező rendszerre kifejtett pozitív hatása mellett, méregtelenít, fogyaszt, kitágítja a vérereket, oldja a stresszt, megszépíti a bőrt és fájdalomcsillapításra is kiváló. Nem kell hozzá más, csak pár perc, amit magunkra, az egészségünkre és szépségünkre szánunk, így kellemes kikapcsolódásban lehet részünk, aminek ráadásul pozitív hatása van az egész szervezetünkre.

Azonban, ha valaki nem bírja a finn szauna használattal járó hőséget, akkor jó alternatíva lehet az infraszauna is, aminek hatásai ugyanazok, de cserébe nem kell a magas hőmérséklettel megküzdeni, hiszen az infrasugarak csak a test illetve a bőr hőmérsékletét emelik meg.

Print Friendly, PDF & Email