nem hivatalos oldal

A bio sampon felveszi a kesztyűt a szennyeződésekkel

Bio sampon

Bio sampon

Azok az emberek, akik nagyvárosban élnek, a megszokottnál többet mosnak hajat. A poros utcákon való járkálás megteszi a hatását, ami fokozott zsírosodást idéz elő. A bio sampon pontosan ezért lett kitalálva. Ahogy a neve is jelzi, teljesen természetes anyagokból előállított termékről van szó, amelynek a készítése során semmilyenféle káros anyag vagy vegyszer nem lett alkalmazva.

A bio sampon képes hatékonyan eltűntetni a poros, zsíros réteget, ami a fejbőrön keletkezett. A www.happyderma.hu weboldalon több formában is elérhető ez a kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező készítmény. Lehetőség van arra is, hogy samponszappan igénybevételével szabaduljon meg a szennyeződésektől.

Használata nem igényel különös kézügyességet, csupán annyi a teendő, hogy a bio sampon benedvesítése után, alaposan a fejbőrhöz kell dörzsölni. Ezt követően, akárcsak bármilyen más sampon esetében, kétszer kell megmosni, illetve leöblíteni. A haj selymessé és fényessé válik tőle. A bio sampon használata mindenképp megér egy próbát.

Print Friendly, PDF & Email