nem hivatalos oldal

A beteljesületlen szerelem létezik évekig, viszont fájdalmas

Beteljesületlen szerelem, olykor évtizedekig él

Beteljesületlen szerelem, olykor évtizedekig él

Azt mondják, az igaz szerelem ajándék, semmivel sem pótolható gyönyörű érzés. Mindig váratlanul érkezik, gyakran hamar véget is ér, de a beteljesületlen szerelem létezik évekig, olykor évtizedekig is.

Ezt a fajta szerelmet plátóinak is mondják és testileg soha nem teljesül be, sőt, a szerelmünk tárgya még csak nem is sejti, hogy mit érzünk iránta. Ez az állapot nagyon sokáig fennmaradhat, akár éveken keresztül is szenvedhet ettől valaki.

Igen, szenvedhet, hiszen a beteljesületlen szerelem létezik évekig, de nagyon fájdalmas, mivel tudjuk, hogy imádottunk elérhetetlen a számunkra. Vagy azért, mert párkapcsolata van, vagy pedig azért, mert nem merjük bevallani neki, hogy mit érzünk iránta. A szerelem egy összetett érzés, ami a lélek, az agy és a hormonok összhangját jelenti.

Ezért olyan megmagyarázhatatlan és csodálatos. A szerelemhez feltétlenül szükséges az illető személy megismerése is. Szerencsés az az ember, aki egy viszonzott szerelmet él meg, még ha az pár év múlva véget is ér, hiszen a beteljesületlen szerelem létezik évekig is, de nem megélni igen fájdalmas.

Print Friendly, PDF & Email